SHPALLJE PĖR PUNĖ

Institucini Financiar Jobankar DMTH SH.P.K. me seli në Prishtinë, kërkon të punësojë persona të kualifikuar për pozitat në vijim:

Per momentin nuk ka shpallje te hapura.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë një CV dhe Letër Motivuese, si dhe të cekin pozitën për të cilën aplikojnë, në e-mail adresën elektronike: recruitment@dmth.com.

Aplikacionet pranohen deri me datën 29 korrik 2014. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë. Aplikacionet e pakompletuara dhe të dërguara me vonesë nuk do të merren në konsiderim.

DMTH SH.P.K. rezervon të drejtën e ndryshimit apo revokimit të këtij konkursi, në çdo kohë pa dhënë arsye për këtë.

DMTH SH.P.K. vazhdimisht kërkon kandidat potencial, prandaj nëse keni përgatitje të lartë arsimore, njihni mirë gjuhën angleze, jeni përdorues shumë i mire i teknologjisë informative, atëherë ne dëshirojmë të dëgjojmë për ju. Dërgoni CV-në dhe një letër motivuese në recruitment@dmth.com.

Ju mund të jeni me përvoje të gjatë dhe potencialisht mund të bëheni menaxher i ardhshëm në DMTH SH.P.K.. Nëse keni përfunduar studimet atëhere mund të bëni punë praktike tek ne ose çfarëdo tjetër në mes të këtyre dyjave.Job Opportunities

 MarketingBecome a MoneyGram agent

Offer extra service to your costumers.

Become a part of 334,000 agent’s network in more than 200 countries.

Earn more using your existent infrastructure.

Contact DMTH shpk at 038 602 102; 045 602 102 or write us at dmth@dmth.com.Marketing

Bėhu agjent i MoneyGram-it

Ofroni shërbim shtesë klientëve tuaj.

Bëhuni pjesë e rrjetit prej më shumë se 334,000 agjentësh në më se 200 shtete.

Fitoni më shumë duke përdorur infrastrukturën tuaj ekzistuese.

Kontaktoni DMTH shpk në 038 602 102; 045 602 102 ose na shkruani në dmth@dmth.com.Lokacionet nė Kastriot


 • DUR DONI
  Rr. Hasan Prishtina p.n.
  Kastriot, 15000
  Tel: 038 560 766Lokacionet ne Fushė Kosovė


 • M & I BERISHA
  Rr. Nëna Terezë P.N.
  Fushë Kosovë, 12000
  Tel: 049 500 651 • Lokacionet nė Dragash  • GAGI – NET
   Fsh. Bresanë
   Dragash, 22000
   Tel: 029 283 386

  • MEKA
   Rr. e Dëshmorëve p.n.
   Dragash, 22000
   Tel: 029 281 488


  Lokacionet nė Shtime  • ARAL PETROL
   Sheshi i UÇK-së p.n.
   Shtime, 72000
   Tel: 0290 390 785


  Worldwide Locations
  Click here to find MoneyGram worldwide locations


  Money Transfer

  cocacola_large_2
  Receiving Money

  Collecting money through MoneyGram is a simple procedure and is usually completed in a few minutes.

  After being informed by the sender of the transfer being initiated, he or she should provide you with a unique 8 digit reference number.

  With this reference number, please go to the nearest MoneyGram agent with a valid proof of identification with you.

  After confirming your identity, distribution point staff will enter the transfer data into the computer system and you only need to sign a Money Transfer Receive form.

  This completed, you are paid the transfered amount in cash.

  Sending Money

  oSending money with MoneyGram is a simple procedure and is usually completed within few minutes.

  All you need to do is go to your nearest MoneyGram agent with a proof of identification. Once there, you fill a Money Transfer Send Form and pay in cash.

  MoneyGram collection point staff will process your transaction and give you a 8 digit reference number which you should pass to the receiver.

  After this, you can inform the receiver and give him/her the reference number.

  Your authorized receiver can go to any MoneyGram point, anywhere in the world and collect the transfered amount.

  The whole procedure should not take more than ten minutes (subject to local regulations and agent opening hours).  Links

  o

  Lokacionet e MoneyGram-it në Gjermani

  Lokacionet e MoneyGram-it në Zvicër Lokacionet e MoneyGram-it në Austri

  Lokacionet e MoneyGram in Kosova

  Lokacionet e MoneyGram in USA Lokacionet e MoneyGram in the world


  Lidhje

  o

  Lokacionet e MoneyGram-it në gjithë botën

  DMTH DOOEL në Maqedoni

  Banka Qëndrore e Kosovës

  Njësia e Inteligjencës Financiare e Kosovës

  Radio Televizioni i Kosovës

  Telegrafi – Portal Informativ

  Shtëpia e Ankandeve Kosova
  5

  ABI Center Prizren

  Gazeta ILLYRIA  MoneyGram

  MoneyGram, founded in 1940, is a world leader in international money transfers as well as largest processor of money orders in USA.

  Money transfer is usually completed in a few minutes and the receiver does not need to have a bank account.

  We help people and businesses while offering safe and convinient payment services at reasonable prices.

  With a network of over 334,000 agents in more than 200 countries, your nearest MoneyGram agent can’t be far from where you are.  Versioni Shqip »»       
     

  Become a MoneyGram agent
   
  Click here for details  »»
   

  Job oportunities
  Click here for details  »»
    Marketing
  Click here for details  »»
  © Copyright DMTH.com All Rights Reserved. Produced by Tolimm 2006