Moneta | Dergo para, prano para, transfer parash
Posta e Kosovës – MoneyGram
Tani edhe në pika të caktuara të Postës së Kosovës mund të kryhen shërbime të MoneyGram.
Përsëri në shkollë!
Ndihmoni ta ndërtojnë një të ardhme të ndritur, Dërgoni para dhe bëni që kjo të ndodhë.
Promovimi gjatë verës
Gjatë gjithë verës shfrytëzo rastin për tu informuar për provizionet e ulëta me MoneyGram.